Simple X – Andrew Bird

Some people wake up on Monday mornings

Pieliku punktu arī Strange. Pārsaucu to Simple X par godu Endrjū Bērda gabalam, kas noslēdz šo kompilāciju. Ko lai saku? Visumā šeit ievietotie gabali ir vairāk vai mazāk dīvaini priekš manis. Vienīgais izņēmums ir Preslija versija par Blue Moon. Man šis gabals tā iepatikās, ka nolēmu to iekļaut jebkurā gadījumā. Tas, zināms, ietekmēja citu dziesmu izvēli – pieklusināta skanējuma virzienā. Vispār šāda piezemēta noskaņa ir tas, kas man visvairāk patīk pēdējā laikā. Savādāk nekā interesanta šeit nav.

  1. Jump Sturdy – Dr. John
  2. The Murder Mystery – Velvet Underground
  3. When the Sun Shone on Vetiver – Devendra Banhart
  4. I'd Rather Be the Devil (Devil Got My Woman) (Alternative Take) – John Martyn
  5. Hang On Litlle Tomato – Pink Martini
  6. Arabique – Serge Gainsbourg
  7. Feast of Wire – Calexico
  8. Borrowed Tune – Neil Young
  9. Laguna Sunrise – Black Sabbath
  10. Moy Rok-N-Roll – Bi-2
  11. Blue Moon – Elvis Presley
  12. Music Is Love – David Crosby
  13. In The Aeroplane Over The Sea – Neutral Milk Hotel
  14. Workin' Man Blues – Tommy Emmanuel
  15. Junglero – Combustible Edison
  16. Joey I – Noir Desir
  17. Simple X – Andrew Bird

Līdz ar to Miskaste ir pilnībā iztīrīta, un pēc dažu krikumu pārvietošanas uz M2 šis folderis bezmaz vai svinīgi tika nodzēsts. Tas nozīmē, ka slēdzu diezgan garu laika posmu, kurā bija krājušies visdažādākie ieraksti. Acīmredzot, nākamās izlasēs (tādas gan tuvākā laikā netiek plānotas) būs bez populārākajiem francūžiem, Pink Martini, Devendra Banharta un vēl viena otra.

Vispār nekādas lielās jēgas no šīm izlasēm jau nav. Mašīnā tāpat visbiežāk es klausos daudz plašākās mp3 versijas. Ja Ingrīda uzdizainē vāciņus, mēdzu diskus iedāvināt draugiem. Droši vien, ar to es esmu pamatīgi noriebies visiem, un drīz mani neviens vairs ciemos neaicinās. Vienīgi, klausoties mobilo, šīs izlasītes īsti labi noder, jo visbiežāk klausos pa naktīm, un, ja klausoties izdosies iemigt, kaut kad stundas laikā mūzika pate beidz skanēt.

Komentāri

Šī emuāra populārākās ziņas

Līdakas

Gavēnis

Ogriņš