Get Back 1/3

 Džons uzvedas nožēlojami. Pašam ir tikai viena jauna dziesma, šķiet, uz ko vairāk šajā brīdī nav spējīgs. Džonu kaitina grupas biedru kreativitāte; tā viņu tracina. Tāpēc Džons izgāž savu īgnumu uz pārējiem. Visvairāk dabū ciest dabū Džordžs: Džons apsmej un noraida viņa dziesmas, kas, iespējams, ir krietni labākas par Džona paša. Attieksme pret Polu šķiet citāda – viņu Džons uzskata par sev līdzvērtīgu, un tāpēc tieši konfliktēt vairās. Kad Pols pasniedz kārtējo ideju dziesmai, Džons iesākumā, šķiet, to uzņem pat atzinīgi. Tomēr vēlāk centīsies dziesmu noniecināt, izsmejot un parodējot to.

Džordžs ir nomākts. Džons viņu noraida, Pols mēģina ievietot viņu kaut kādā tikai viņam pašam parocīgā sistēmā; ģitāras solo ideju noraida – tas, lūk, esot džezs. Viņš ir nelaimīgs.

Ringo klājas visgrūtāk. Šķiet, viņš labi apzinās pārējo pārākumu, un tāpēc kopējās lietās nejaucas. Tikai cenšas atminēt, kā varētu skanēt bungas vienam otram jaunam, vai tieši otrādi – vecam, sen aizmirstam gabalam. Ar visu to Pols ir gatavs viņu nemitīgi pamācīt, kā jāsit bungas, t.i., vienīgajā lietā, ko viņš prot. Šķiet, pie bungām nav gatavs sēsties vienīgi Džons – pārējie visi kaut reizi pamēģina.

Pols ir absolūti labākajā formā, un tāpēc jūtas mazliet neērti. Viņam gribētos, lai tas būtu Džons, kas ir visiem priekšā, bet tas nav iespējams. Beigās Pols sāk noniecināt un apņirgt pats savas dziesmas; varbūt tā viņš dara tāpēc, lai neveidotos konflikti ar Džonu. Noņēmies līdzinot attiecības ar Džonu, Pols nemana Džordža ciešanas.

Vispār – sviests.

Komentāri

Šī emuāra populārākās ziņas

Līdakas

Gavēnis

Ogriņš